Υπηρεσίες μαςΗ Proaudio Πασχαλίδης είναι μια τεχνική εταιρία παραγωγής εκδηλώσεων, η οποία προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες με έδρα τη Βόρειο Ελλάδα. Η Proaudio παρέχει τεχνικές υπηρεσίες για αθλητικές εκδηλώσεις, συναυλίες, παρελάσεις, εμπορικές εκθέσεις, συνέδρια, γάμους, θεατρικές παραστάσεις, ημερίδες και πολλές άλλες εκδηλώσεις. Με την έδρα μας στη Βόρεια Ελλάδα επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας παντού. Έχουμε πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και συμπεριλαμβανόμαστε στις πιο ευυπόληπτες και πετυχημένες εταιρίες στην αγορά. Ανεξαρτήτως μεγέθους, κλίμακας, σύλληψης, προϋπολογισμού ή τοποθεσίας, η Proaudio θα συμβάλλει με ποικίλους τρόπους σε οποιαδήποτε εκδήλωση, με την εμπειρία, τη γνώση και τις ποιοτικές της υπηρεσίες.


Οι σημαντικότερες απο αυτές τις υπηρεσίες είναι οι ακόλουθες:


  • Υπηρεσίες Ήχου Από συστήματα παράλληλης διάταξης για συναυλιακούς χώρους μέχρι μικρά συστήματα για ιδιωτικά πάρτι, η Proaudio αναλαμβάνει τα πάντα. Η ομάδα μας των τεχνικών ήχου, με τον επαγγελματισμό και το ταλέντο τους, σε συνδυασμό με τον προηγμένο εξοπλισμό μας, εξασφαλίζει τον ποιοτικό και αψεγάδιαστο ήχο.
  • Υπηρεσίες Φωτισμού Ο σχεδιασμός του φωτισμού καθορίζει την ατμόσφαιρα και το ύφος της εκδήλωσής σας και μπορεί να αξιοποιηθεί για να αναβαθμίσει κάθε χώρο, μεγάλο ή μικρό. Μπορεί να δώσει μια δραματική πινελιά ή απλά να προσθέσει κομψότητα ή στυλ. Η δημιουργική ομάδα σχεδιασμού φωτισμού της Proaudio θα συνεργαστεί μαζί σας στο σχεδιασμό μιας κάτοψης του χώρου, στην επιλογή ενός συστήματος φωτισμού και στην εφαρμογή ενός σχεδίου που θα ανταποκρίνεται κατά τον καλύτερο τρόπο στο πώς φαντάζεστε εσείς την εκδήλωσή σας. Η ομάδα μας, που αποτελείται από ταλαντούχους σχεδιαστές φωτισμού, υποστηρίζεται από τον εκτενή κατάλογο επαγγελματικών φωτισμών, συμβατικών και κινούμενων
  • Υπηρεσίες Είκονας. Η προβολή εικόνων είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να προσθέσει ενέργεια και κίνηση σε κάθε χώρο εκδήλωσης. Προσδίδοντας στο χώρο σας μια δημιουργική, δυναμική ατμόσφαιρα, μπορείτε να μεταδώσετε το μήνυμά σας με ξεκάθαρο τρόπο. Όποια κι αν είναι η κλίμακα της εκδήλωσης ή οι απαιτήσεις σχετικά με τις εικόνες, η Proaudio μπορεί να ανταποκριθεί στο έπακρο.